Search found 9 matches

by Boerewors
Sat Mar 11, 2017 12:46 pm
Forum: Mass Effect 3 Private Server Emulator
Topic: I must be doing something wrong
Replies: 17
Views: 25011

Re: I must be doing something wrong

Thanks for the help mate. I will try to fix this. I know PSE runs with the 127.0.0.1 IP. I will try to look for the problem. Thanks again.
by Boerewors
Fri Mar 10, 2017 5:13 pm
Forum: Mass Effect 3 Private Server Emulator
Topic: I must be doing something wrong
Replies: 17
Views: 25011

Re: I must be doing something wrong

This is the response: Configuration for interface "Local Area Connection 2" DHCP enabled: No InterfaceMetric: 5 Configuration for interface "Loopback Pseudo-Interface 1" DHCP enabled: No IP address: 127.0.0.1 Subnet Prefix: 127.0.0.1/8 (mask 255.0.0.0) InterfaceMetric: 50 I'm gue...
by Boerewors
Fri Mar 10, 2017 3:29 am
Forum: Mass Effect 3 Private Server Emulator
Topic: I must be doing something wrong
Replies: 17
Views: 25011

Re: I must be doing something wrong

In that case it seems I am screwed. Is really nothing else I could try? It has been a while since I played with a friend and I am itching for some competition. Could I ask, does IPv6 have something to do with it? Mine seems to be dissabled.
by Boerewors
Thu Mar 09, 2017 3:30 pm
Forum: Mass Effect 3 Private Server Emulator
Topic: I must be doing something wrong
Replies: 17
Views: 25011

Re: I must be doing something wrong

Ok. I reverted back to my old IP and did the test. It is still crashing and I received no message from PSE saying the file cannot be found. But I works if use the 127.0.0.1 IP. Will my friend be able to connect to my lobby using that IP?
by Boerewors
Wed Mar 08, 2017 3:22 pm
Forum: Mass Effect 3 Private Server Emulator
Topic: I must be doing something wrong
Replies: 17
Views: 25011

Re: I must be doing something wrong

I'll give that another check. I did add the EXE, the dlls and PSE to the firewall and anti virus program. Is there anything else I should add to the list of this that needs to be ignored by my firewall and anti virus?
by Boerewors
Tue Mar 07, 2017 2:44 pm
Forum: Mass Effect 3 Private Server Emulator
Topic: I must be doing something wrong
Replies: 17
Views: 25011

Re: I must be doing something wrong

Then it would seem that the EXE I downloaded from gamecopyworld is the wrong EXE then? If so, where can I find the one everyone else is using? The screenshot you posted is the same as mine, but every IP I enter crashes. EDIT: Scratch that. I have the correct EXE now. I'm now in the game but no multi...
by Boerewors
Tue Mar 07, 2017 5:19 am
Forum: Mass Effect 3 Private Server Emulator
Topic: I must be doing something wrong
Replies: 17
Views: 25011

Re: I must be doing something wrong

So this is what I did 1. Recopied the cracked EXE into Win32 folder 2. Recopied the dll's from Github(just to be sure) 3. Downloaded and installed the VC++ 2015 runtime(both x86 and x64 - just to be safe) 4. Started Setup without patching the game 5. Clicked on Setup for Hoster 6. Chose an IP(the on...
by Boerewors
Mon Mar 06, 2017 3:34 pm
Forum: Mass Effect 3 Private Server Emulator
Topic: I must be doing something wrong
Replies: 17
Views: 25011

Re: I must be doing something wrong

Thank you for the reply. One of my problems was that I did not have the cracked EXE. I copied the cracked EXE to Win32 folder, the game started but as soon as the intro video played the game minimized and Origin was running. I then copied the two dll's(binkw23 and bink32) but it says that "vcru...
by Boerewors
Mon Mar 06, 2017 8:56 am
Forum: Mass Effect 3 Private Server Emulator
Topic: I must be doing something wrong
Replies: 17
Views: 25011

I must be doing something wrong

I'm going to sound like an utter noob, but that's ok. I have followed the How-To Guide to the letter multiple times with no success. I'm having a couple of problems including: 1. I have patched the game over and over and over again, but it still wants to connect to Origin. The EXE version is 1.5.542...